TEL 06-27311044
info@elZina.com

Overige diensten

pianostemmer Den Haag Leiden Haarlem

Onderhoud en Reparatie

Gebroken snaren, losse stempennen, kapotte mechanieken, vastzittende toetsen, slecht werkende dempers, afgebroken hamerkoppen, versleten vilt en alles wat er nog meer niet in orde is kan door mij worden gerepareerd.

Als u denkt dat uw speeltechniek achteruit is gegaan kan het goed zijn dat de mechanieken en toetsen stroef lopen door stof en vuil. Een onderhoudsbeurt kan dit verhelpen. Het zou goed zijn om dit eens in de tien jaar te doen, vooral bij vleugelpiano’s. 

Prijzen zijn op aanvraag.

Taxatie

Taxatie van uw piano met of zonder taxatierapport. De kosten hiervan bedragen €80,- inclusief taxatierapport, voor een taxatie zonder rapport zijn de kosten €40,-. Ook kan ik een schaderapport maken voor verzekeringszaken.

Aankoopadvies

Het aanschaffen van een gebruikte piano van bijvoorbeeld Marktplaats kan soms een risico zijn. Ik kan een dergelijke piano nakijken waardoor u weet wat u koopt en niet voor onvoorziene kosten komt te staan of zelfs een piano koopt die niet meer te gebruiken is. Soms lijkt een tweedehands piano aan de buitenkant prima maar zijn er verborgen gebreken of is hij zelfs helemaal niet meer te stemmen. Een aankoopadvies kost €40,- en kan veel problemen voorkomen.

pianostemmer bollenstreek